INLOGGEN
«»

het groot dictaat

het Groot Gelijk
staat in de krant
marcheert nog net niet
door de straten
de wekker afgezet
dat ik kon slapen
uit. uitwendig uiterlijk
bijeengeteld
een poespas van papieren
waarop een foto staat
een onherkenbaar zelf
zeker verlopen
ik kan het land niet uitgezet
want hier ben ik geboren
geen signaal
niet in de verste verte
niet wachten op godot

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘het groot dictaat’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.