Gedichten over pesten

Je vindt hier een overzicht met de mooiste gedichten over pesten, gepest worden, pesters en gepeste mensen/kinderen. Bekijk de pest / pesten gedichten die onze dichters hebben gemaakt, er zit altijd wel een mooi gedicht tussen over pesten dat voldoet aan je situatie of die van een ander!

Heb je zelf één of meerdere gedichten over pesten of kleine / korte gedichtjes over pesten, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!