INLOGGEN
«»

ramptoerisme

we stonden spraakberoofd te kijken
naar wat pesten was
tot ver over de rand
van een naamloos massagraf
de zwartgeverfde schapen
die zonder blaten
beroofd van waardigheid en naam
getekend als een onderras
de hel ingingen door de poort
waarop Jedem das Seinem
een nummer waren ze nog net
zij die verder moesten leven
gepest tot ze bezweken
speeltjes is de handen
van het Herrenvolk

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016Informatie bij het gedicht:

Het begint bij pesten, maar........ Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ramptoerisme’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.