INLOGGEN
«»

Hoop

Vandaag schijnt het licht
Het licht van de morgen
De zon op jouw gezicht
Een dag zonder zorgen

Vandaag zingen bomen
Een lied in de tijd
Duizend woorden stromen
Zonder haat of nijd

Vandaag zijn alle mensen
Niet langer op de loop
Ze overstijgen alle grenzen
Er gloort liefdevolle hoop

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-03-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ton Jurriansen
Actief sinds: 14-09-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hoop’ van Ton Jurriansen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.