Dichter Reggy van Doornum

Actief sinds 20-02-2016
Totaal aantal geplaatste gedichten 3
Waarvan dit jaar 0
Waarvan deze maand 0
Over mij Reginald van Doornum heeft meegewerkt aan meerdere poëzie workshops in literair café De Lantaarn in Rotterdam. Uit zijn oeuvre zijn enkele jeugdgedichten gepubliceerd in de periodiek Naar Morgen.
Hij was tevens deelnemend dichter bij Poetry Local tijdens Poetry International in de Doelen.
Uit zijn werk blijkt zijn verbondenheid met de natuur en de wezens die de natuur bevolken. De natuur zelf en het universum zelf zijn de geesten waarmee wij in contact staan.
" Welke of wiens stem is het toch door ons spreekt? Ik weet het niet. Wij zijn gekozen de woorden op te schrijven." (Reggy van Doornum)

Geplaatste gedichten

TitelRubriekBeoordeling (gemiddeld)Datum inzendingActies
Het gevoelsspel van de rinocerosMystieke gedichten0.02016-02-20 Bekijk
Eclips 1999Mystieke gedichten0.02016-04-20 Bekijk
Vallende sterHeelal en kosmos0.02016-08-20 Bekijk