Dichter Tamara van Bemmel

Actief sinds 26-04-2015
Totaal aantal geplaatste gedichten 3
Waarvan dit jaar 0
Waarvan deze maand 0
Eigen website https://www.facebook.com/positiefengekleurd
Over mij Mijn Gedichten zijn met veel plezier en liefde vanuit het hart geschreven,
ze zij vooral positief en gaat over diverse dingen, gebeurtenissen en situaties
in het dagelijks leven.
Met mijn schrijven hoop ik meer mensen te gaan bereiken en verblijden.
Ik hoop hier mooie reactie's en advies te gaan krijgen.
Ik zou graag hulp willen om een gedichtenbundel te maken en uitgeven.
Elke dag heb ik weer inspiratie en motivatie en dat houd me gedreven.

Geplaatste gedichten

TitelRubriekBeoordeling (gemiddeld)Datum inzendingActies
Het levenGedichten over belevenissen0.02015-04-27 Bekijk
GenietenGedichten over belevenissen0.02015-04-28 Bekijk
Nieuwe start, nieuwe beginGedichten over persoonlijke groei0.02015-04-28 Bekijk