Dichter Johannes Biertuin

Actief sinds 23-10-2019
Totaal aantal geplaatste gedichten 1
Waarvan dit jaar 0
Waarvan deze maand 0
Eigen website http://www.johannesbiertuin.com
Over mij “Jou kan ik niet versmaden. Al is het goddomme winter”

Johannes Biertuin is altijd op zoek naar verhalen en gedichten over Helden en over Mooi. Johannes is er van overtuigd dat onze wereld alleen kan blijven bestaan als er helden zijn en als er over mooi geschreven wordt. Hoe triest of erg een verhaal ook is, er is altijd iets positiefs uit te halen. Je moet de durf hebben het te horen, te zien en te geloven. Lees zijn verhalen en gedichten en laat het je raken, vertel het verder en verander hiermee de wereld een beetje. Mooi!

Johannes

Geplaatste gedichten

TitelRubriekBeoordeling (gemiddeld)Datum inzendingActies
TangoVrolijke gedichten10.02019-10-24 Bekijk