Nooit meer jou

Joris Olivier



Ik luister naar de stilte van je stem,
een stilte waaraan ik nooit wen.
Ik mis de sprankling van je lach,
een sprankling ‘k nooit meer zag.

Je ogen kijken me nooit meer aan,
‘k zie alleen nog leegte voortaan,
voel nooit meer je zachte borsten,
m’n handen vergeefs naar dorsten.

Ik leef in een eeuwige duisternis,
zo koud, zo leeg zonder jou,
een duister waarin ik jou zo mis.

‘k Sta alleen, in leegte, in kou,
ontmoet daar slechts deernis,
maar niet, nee nooit meer jou.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nooit meer jou’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.