INLOGGEN
«»

Onafscheidelijk

Toen je net bij me weg was
voorgoed, voelde ik
je heel dichtbij

onomkeerbaar
was het afscheid
je was klaar, voorbij

was alle pijn, de spijt
het gemis om
niet gedaan wat had gekund

overpeinzingen en tranen
alleen, je was zo ontzettend alleen
ik had je wijsheid gegund

maar ik had ze niet
net als jij
liet ik gaan

dat wat zo kostbaar was
nu je steeds langer weg bent
zie ik ons onafscheidelijk staan

sterk
verbonden
dichtbij, vrij

hand in hand
heel vertrouwd
je bent bij mij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erna Kagenaar
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Onafscheidelijk ’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.