INLOGGEN
«»

mijn vader

lieve pap
al waren we het soms niet eens over dingen.
toch heb ik veel van je geleerd.
een zeer onbezorgde en fijne jeugd gehad.
daar ben ik je zeer dankbaar voor.
alle fijne dingen die ik met jou heb meegemaakt.
blijven nog dagelijks in mijn herinnering.
zo warm en vertrouwelijk dat ik altijd bij je mocht zijn.

ik blijf altijd jou dochter xxx

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-03-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

ina meeuwesen
Actief sinds: 02-03-2016Informatie bij het gedicht:

gedichte geschreven op 20 februari 2016 voor gedragen op 21 februari 2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘mijn vader ’ van ina meeuwesen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.