Lieve Riki

Franka Bracht

Lieve Riki.


Een jaar geleden waren we nog volop aan het dromen
dat jij samen met Mama naar Nederland zouden komen
jij werd getroffen door een vreselijke ziekte en werd blind
dit gun je niemand, maar een KIND.
we leefden maanden tussen vrees en grote hoop dat het wel goed zou komen
maar na alles wat jij hebt doorstaan, en zo hard hebt geknokt werd je ons toch afgenomen
O, mijn god wat was jij een dappere vent, en wat houden wij veel van jou
nu ben je een sterretje in de hemel, want daar ben je nou.
Je Mama komt vanuit jullie geboorte land de Domicaanse republiek a.s. week naar Nederland
ik blijf gewoon dromen lieverd, en doe alsof je erbij bent en pak in stilte je hand.
het schrijven doet me gewoon al pijn
WAAROM mocht jij hier ook bij ons niet zijn.
wij kennen jou alleen van de webcam en foto's en gesprekjes aan de telefoon
maar lieve Riki jij blijft voor altijd onze kleinzoon.
We hadden je zo graag alles willen leren en vooral liefde geven en je in onze armen houden
maar je moet weten je zit voor altijd in ons hart, en we zullen altijd van jou blijven houden.
Daag lieve Riki.


voor altijd - jouw opa & oma.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-01-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Franka Bracht (Actief sinds: 12-01-2014)

Informatie bij het gedicht

opgedragen aan Riki (14-01-2002 - 17-03-2012)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Lieve Riki’ van Franka Bracht zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.