INLOGGEN
«»

Last goodbye

LAST GOODBYE
DADDY AND MUMMY LOOK ME IN THE EYES
AND FACE WHAT YOU ALREADY KNOW
IT'S TIME TO SAY OUR GOOD-BYE'S
IT'S TIME FOR YOU TO LET ME GO

TELL ME THAT YOU LOVE ME
AND WHAT I HAVE MEANT TO YOU
IT'S TIME TO SET ME FREE
EVEN THAT I KNOW IT'S HARD TO DO

THE MONTH'S THAT WE HAVE SHARED
HAVE BEEN THE BEST I HAVE EVER KNOWN
I KNOW YOU MUST BE SCARED
I HATE TO LEAVE YOU HERE ALONE

BUT I WILL LIVE WITHIN YOUR HEART
WHEN YOU NEED ME I WILL BE THERE
WE WILL NEVER BE APART
YOU WILL FEEL ME EVERYWHERE

TIME HAS COME...............

IT'S PULLING ME AWAY
BRINGING ME TO THE LIGHT
I HAVE LIVED MY LAST DAY
IT'S MY TIME TO TAKE THAT FLIGHT

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Mistral
Actief sinds: 29-03-2017Informatie bij het gedicht:

7 Jaar in America gewoont en mijn beste vriendin aldaar verloor haar kindje al na een paar maanden na de geboorte, heb toen dit gedicht voor haar en haar man geschreven Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Last goodbye’ van Mistral zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.