Verloren

Snuijt

Het was zeventien augustus
Vier minuut na middernacht
Hij had de lange strijd verloren
Was aan het einde van zijn kracht
Zijn lichaam, langzaam murw geslagen
Ademde nog eenmaal zachtjes in
En liet me daarna alleen achter
Zoekend naar een nieuw begin

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Snuijt (Actief sinds: 06-02-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Verloren’ van Snuijt zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.