Afnemend licht

wil melker


afnemend licht


waar is de wereld
ik ben weg maar toch
voel ik nog mijn warme bed

zie allerlei figuren
zich laten oversturen in
ontsteltenis en diep verdriet

hun handen strelend
langs mijn haren en gezicht
in een traag afnemend licht

ik had hier niet mogen zijn
bij hun diepgevoelde aardse pijn
maar werd terug gehaald

de kleine nog in slaap
een lieve gaap hij lacht
als ik hem kus voor het laatst


wil melker
07/09/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-09-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Afnemend licht’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.