Johan Cruijff

Betty Mulder

Johan Cruijff: 25-04-1947 / 24-03-2016

Johan Cruijff met het legendarische rugnummer veertien
Heeft ons vele jaren technisch mooie voetbalstunts laten zien

Voor mij de beste voetballer aller tijden
Is vandaag heengegaan en is verlost uit zijn lijden

De strijd tegen de kanker heeft hij verloren
Maar zijn naam zullen we tot in lengte van dagen nog horen

Johan bedankt
(Condoleances voor familie en nabestaanden)

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-03-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Betty Mulder (Actief sinds: 12-01-2014)

Informatie bij het gedicht

Ter nagedachtenis aan de grootste voetballer aller tijden

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Johan Cruijff’ van Betty Mulder zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.