INLOGGEN
«»

Het Gevoel

Het Gevoel

Je voelt je alleen
Maar je hebt iedereen om je heen
Samen denkende aan het verleden
Dat is nog niet eens zo lang geleden

De herinneringen aan die keren dat je hebt bemind
Emoties gedragen op de golven van de wind
Een brandend gevoel diep in je hart
Sprakeloos door diepe smart

De dagen lijken eindeloos lang
Voor de eenzaamheid ben je bang
Jouw bestemming staat in de sterren
Straks straal je weer van verre
GP

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-02-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gethmans-Gedichten
Actief sinds: 09-08-2015Informatie bij het gedicht:

Dit gedicht heb ik gemaakt voor een goede vriendin van ons Zij heeft onlangs haar echtgenoot op jonge leeftijd verloren Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het Gevoel’ van Gethmans-Gedichten zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.