INLOGGEN
«»

Herfst


De herfst van het leven
de dagen die donker kleuren
daarmee ben je nu omweven
door de dingen die gebeuren.

Het leed dat jij moet dragen
nu je je levensgezellin moet missen
kleurt deze moeilijke dagen
nu je voortaan alles zelf moet beslissen.

Een periode van geluk
ging nu ten enenmale stuk
aan een periode van gelukkig samen zijn
kwam een eind zonder refrein.

Hopelijk kan je er in beruste (n)
dat je haar ten afscheid kuste
en zal je langzaam leren
je lot te accepteren.

Recht je rug
en denk aan al het moois terug
dat jullie te saam mochten beleven
die herinnering heeft zij jou gegeven.

Sluit haar voor altijd in jouw hart
en verwerk elk tegenslag en smart.
Die liefde zal jou altijd sterken,
om alle tegenslagen te verwerken.
DdJ.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-01-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dolf de Jong
Actief sinds: 26-12-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Herfst ’ van Dolf de Jong zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.