INLOGGEN
«»

druppels

de druppels

de druppels die jij ons liet
- van druilige buien
mistig grauw en grijs
- van klaterend gelach
gul en welgemeend
- van zeeen die jij bevoer
heinde en ver
- van overwonnen stormen
zwart en dreigend
- van gehuilde tranen
om verdriet of geluk
- van het kabbelend genieten
stil en intens

de druppels
de druppels die jij ons liet
ze tintelen huid en hart
soms verfrissend confronterend
dan weer schuil gevend verwarmend

de druppels
de druppels die jij ons liet
regenboogrijk geschakeerd
ze kleuren de herinnering levend
aan jouw zijn
voor en met ons

voor altijd!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte
Actief sinds: 21-07-2015Informatie bij het gedicht:

geschreven voor gerbrand doodkorte, overleden 6 augustus 2000 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘druppels’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.