Andre

marja mazee

Andre

Iedere vrijdag denk ik steeds weer,
Jouw stem hoor ik nu nooit meer!
Het ging helemaal niet goed met jou
Men liet jou daar toch staan in de kou
Ik kan mijzelf dan ook niet vergeven
Dat jij nergens meer voor wilde leven
Ik had nog zo graag voor je willen zorgen
Gisteren, vandaag en zeker morgen
Het mag helaas niet meer zo zijn
En dat doet verschrikkelijk veel pijn!
Je komt niet meer bij mij over de vloer
Mis je zo mijn lieve broer
We hadden toch al jaren zo’n goede band
Ja, eentje met een gouden rand
Een graf naast mama kon ik jou nog geven
Dat is een schrale troost in mijn leven
Toch moet ik nu verder gaan
En dat is niet even zo gedaan!
Rust zacht lieve Andre xxx

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-02-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

marja mazee (Actief sinds: 02-02-2015)

Informatie bij het gedicht

Mijn broer verbleef al jaren in een psychiatrische inrichting. Al maanden waren wij bezig om hem naar een andere complex te verhuizen (appartement). Telkens werd hem toegezegd dat hij er kon komen, maar elke keer werd dit niet nagekomen. Hij kon met deze teleurstellingen niet meer omgaan en maakte op vrijdag 19-12-2014 een einde aan zijn leven.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Andre’ van marja mazee zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.