Overlijden

dichterbij

Als een witte lelie
zo blank, zo teder
Leg jij jouw gouden hart
voorgoed te rusten neder

*

De fishes zijn verdeeld
Het spel is uitgespeeld

*

Gevangen in een web
van angst en pijn
Kon je niet langer
bij ons zijn

*

Als een roos
uit de kiem ontsproten
Blijft haar knop gesloten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

dichterbij (Actief sinds: 08-12-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Overlijden’ van dichterbij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.