INLOGGEN
«»

Verscheurd

Verscheurd
31-10-2014


Waarom is dit wrede toch gebeurd
Families totaal uit elkaar gescheurd
Zonder enige aanwijsbare reden
Zijn alle waarden totaal overtreden
Zoveel onschuldigen tegelijk gedood
Onbegrijpelijk veroorzaakte nood
Waarom wordt dit erge toegelaten
Meet men steeds met eigen maten
Met wrede reacties heen en weer
Bestaat er dan geen vrede meer
Hoe gaan we om met dit lijden
Proberen we het recht te vermijden
Schuldigen lopen nog steeds rond
Leven door of de ramp niet bestond
Of economie voor het leven gaat
Waarde van het leven niet bestaat
Vraag aan regering in alle realiteit
Bedenk; u bent uw geliefde kwijt?!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Wat moet er nog meer gezegd worden. Ervaren, beleven, behandelen, rechtspraak ?! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verscheurd’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.