Sterven mijn geheimen

Zomaar-Iemand

 Als straks mijn graf is ondergesneeuwd
 Sterven mijn geheimen met me mee
 Mijn mond heeft ze nooit verteld
 Mijn ogen niet verraden, zo gekweld
 Maar mijn gedachten hebben ze uitgeschreeuwd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Zomaar-Iemand (Actief sinds: 20-04-2014)

Informatie bij het gedicht

Ik heb er geen limerick van kunnen maken.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Sterven mijn geheimen’ van Zomaar-Iemand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.