boeken

Ilylay

Gedichten zijn vaak
Goedkope emoties
Snel vermaak
Vluchtige commoties;
Een roman dan…
Dat is lang genieten
Je leest wanneer je kan
Zonder op te schieten
Ooit nadert het einde
Liefst niet te vlug
En na het weekeinde
Dan lees je hem terug

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ilylay (Actief sinds: 07-06-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘boeken’ van Ilylay zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.