Vissen wassen

Lúthien Oronar

Ramen gewassen
op de begande grond

binnen

ondergronds woekert
het onkruid

buiten

~

Morgen fluit
ik het toe en neem

schaar, schep en spatel
ik ratel wat

en speel met elementen
je kent het wel

~

Mijn metgezel
zal slapen en installeren
waarna ik mag jongleren
met verse applicaties

~

De vissen wassen
de vakantie zooi
mooi

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 11-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vissen wassen’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.