Orgaandonatie

Pastor

Begin bij jezelf
oefening in aandacht
voor je lijfelijkheid
voelen en luisteren
naar het orgaan
dat je huid heet

zo wordt je redder
van het leven
dan kan je de ander
ook leven geven en
helemaal aan de lijve
ontmoeten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Pastor (Actief sinds: 01-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Orgaandonatie’ van Pastor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.