INLOGGEN
«»

Warmte

 laten we samen hopen
 dat de wolken ooit weer regenen
 de warmte zal vergaan

 de zee die zich zal storten
 als een heuse wervelwind
 vernietigend alle leven
 gespaard blijft ieder kind

 laten we samen hopen
 dat de zon ooit weer schijnt
 na de eerste sneeuwvlok
 verdwenen in de tijd

 dat warmte zal verdwijnen
 uit de koude sneeuw
 de aarde zal verkoelen
 daar waar de zon ooit scheen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elke
Actief sinds: 06-03-2014Informatie bij het gedicht:

deze schreef ik een tijdje terug (: Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Warmte’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.