Die felheid hakt

wil melker

 het is verlangen
 dat je spitst op
 een lach of snelle blik

 de oogopslag
 die jou ook zag
 achter een blonde lok

 soepel zacht bewegen
 spelend leven strelen
 in lichaamstaal

 of de kordate tred
 die felheid hakt
 in afgemeten pas

 een caleidoscoop
 voor elk wat wils
 te zien op het terras

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

05/11/2011

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Die felheid hakt’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.