In stilte

wil melker

 je dacht
 dat niemand om je gaf
 je niet gemist zou worden
 als jij er niet meer was

 in stilte nam je afscheid
 van alle die je dierbaar waren
 het deed meer pijn
 dan je wilde in het echt ervaren

 je voelde zekerheid
 in het verlopen van de tijd
 maar merkte dat de banden
 van het leven naar je handen grepen

 jij maakte eenzaamheid tot strop
 maar die knoop ging steeds kapot
 zij keken niet naar boven maar
 vol warmte en vertrouwen naar jouw ogen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In stilte’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.