INLOGGEN
«»

Mijn goddelijke vrouw

 ik breek geen muren meer
 zoek zand in de woestijn
 door wind gedragen
 vluchtig in herinnering

 het is een nieuw begin
 waarin ik bergen breek
 dalen aard diep erodeer
 met water van vergeten

 de zon mijn toeverlaat
 weet hoe jouw sarcofaag
 zich toekomst graaft in
 een piramide zonder zicht

 ik sfinx je voeten
 met geschiedenis
 weet dat de tijd voor ons
 genaakbaar is in samenzijn

 de pijn je daar te weten
 doet mij de eeuwigheid
 vergeten ik wil bij jou
 jij mijn goddelijke vrouw

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn goddelijke vrouw’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.