INLOGGEN
«»

Het heilige vuur


het heilige vuur


spiralend
speelt zand
met wind
in de woestijn

het heilige vuur
is al lang gedoofd
in de schoot van
rots en overhang

verlaten ruïnes
wachten op sloop
door erosie van
gestapelde steen

het schimmig leven
naast de scheve
olijfboom is zijn
schuilplaats al kwijt

steeds hoger
duinen woestijnen
laten culturen stranden
in verzanden als puin


wil melker
06/09/2017
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het heilige vuur’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.