Kom in beweging

Ies 't Hart

Wandelen in de natuur
Dat is pas een avontuur
Je bewegen tussen het groen
Dat moet je beslist eens doen
Onbebouwde grond,zuivere lucht
Ontdek een onbekend gehucht

Heb je zoiets nooit gedaan
Begin er dan eens aan
Roofvogels,tamme koeien
Dat kan een mens heus boeien
Polders met watertjes en molens
In de verte:dorpjes met bossages en torens

Ook zijn er grotere bossen in het land
In het Oosten,Midden en ook aan de zeekant
Hierin leven dieren als zwijn en hert
Kleine rovers en vogels als de buizerd
Je kunt diverse soorten bespieden
Let op ze kunnen zo wegvliegen

Heb je zo de natuur verkent
Dan ben je vast blij dat je weer thuis bent
Geniet van drinken en eten
Van de natuur kun je zo wat weten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-02-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ies 't Hart (Actief sinds: 10-12-2014)

Informatie bij het gedicht

Steeds groter groeiende steden en dorpen.Toch is er nog veel natuur met zijn dierlijke bewoners.Als je een keer niet naar het buitenland gaat .Kun je daar van genieten

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kom in beweging’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.