Speel je ook?

Lúthien Oronar

Speel met mij
je innerkind

de draden van leven
van jou
je geliefde

het heilige huwelijk

zij staan vandaag
centraal

Speel met mij
en je innerkind

vind de stilte
vul de leegte

opdat jij
tot volle bloei
komt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 08-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Speel je ook?’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.