INLOGGEN
«»

Gewoon genieten

 fietsen langs het water
 hoor het gesnater
 eenden zwemmen
 knarsende remmen
 fladderend opvliegen
 rietstengels die wiegen
 een kikker die kwaakt
 libelle ontwaakt
 vlinder met prachtkleuren
 bloemen die geuren
 natuurlijk genieten
 van de suikerbieten
 het mais op het veld
 dit alles zonder geld
 in deze krappe tijd
 alleen mijn band slijt
 tevens nog gezond
 fietsen we rond
 door bos en hei
 konijnen in een rij

 och gewoon genieten dus.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Marill Meijs
Actief sinds: 30-03-2014Informatie bij het gedicht:

wat we zoal fietsend zagen in onze vakantie Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gewoon genieten’ van Marill Meijs zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.