Geen weg terug

droomster

 De achter me liggende oever
 voor altijd afgesloten.
 Niet alle schepen
 zijn helemaal verbrand,
 ben ik ergens toch nog
 tekort geschoten.
 Behoorlijke fouten gemaakt,
 geluk geven was altijd mijn wens.
 Vast niet altijd gelukt,
 maar ik ben ook maar een mens.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Geen weg terug’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.