Nieuwjaarsconcert op CD

Dakoyria

Ik verlang opeens weer naar het Wiener Neujahrs-
konzert uit Wenen... Joost mag weten waarom nu
nog, waardoor en waarhene Het heeft het allang
gegeven

Ik pak simpelweg een CD en opnieuw weerklinkt
het zo vertrouwde geluid Weliswaar een samen-
vatting van en ik voel me gelukkig en tevree ermee

Heel wat aan moderns en mechanisch draagt bij
tot een dosis geluk Een druk op een knop en húp
verander jij jouw stemming in een ruk.

Dakoyria, 17-1-2024.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-01-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Informatie bij het gedicht

Veel geproduceerde muziek, voor de absolute leek af te spelen op speciale apparatuur, geeft veel vrede en geluk op een door jou bepaald uur. Een simpele druk op een knop en zomaar een herbeleving in vrijwel een ruk!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nieuwjaarsconcert op CD’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.