INLOGGEN
«»

Een blinkend juweel

Een blinkend juweel

soms dwarrelen
er flarden muziek
spontaan uit de
schatkamer van herinnering

een melodie
die gedragen wordt
door scenes van optredens
uit evenementen

kleur volume en
emoties zijn
toegevoegde waarden
in totale verbondenheid

verbazingwekkend
is het hoe de tijd met
vele stappen terug dit
volmaakt helder produceert

als een blinkend juweel
schittert vocale schoonheid
in perfecte akoestische setting
de sterren van de hemel


wil melker
14/09/2017
www.wilmelkerrafels.deds.nl



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een blinkend juweel’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.