INLOGGEN
«»

Het is aan jou


het is aan jou


jij weet
hoe je de tonen
moet laten spreken
het schrift is slechts een
weten van wat er komt

natuurlijk heeft
de componist al
jouw lievelingskleur
omdat de geur van
zijn muziek bij jou past

hij heeft instrumenten
gekozen die zijn boeket
vervolmaken in schoonheid
door ultiem samenspel
van balans en klank

het is aan jou om
dit geluid te moduleren
tot muzikale woorden
die mensen raken en hun
emoties laten ontwaken


wil melker
25/08/2017
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het is aan jou’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.