Plastic muziekinstrumenten

Dakoyria

Het moet wel eerlijk worden gezegd:
het haalt niet bij dat van hout, het geluid van
plastic instrumenten.
Maar ja, wél voor een paar centen.....

Tóch wel positief als een kind naar een muziek-
school of iets wil Minder duur maakt dit wel het
grote verschil!
Het valt nog mee, dit geluid, door kinderen
voortgebracht en dapper geuit.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Plastic muziekinstrumenten’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.