INLOGGEN

Moraal gedichten

Een prachtig overzicht van moraal gedichten en kleine korte gedichtjes over moraal. Gedichten die een moraal bevatten, en de lezer of degene waarvoor het gedicht is geschreven een wijze les bieden.

Heb je zelf één of meerdere moraal gedichten, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan ter plaatsing naar ons in via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!