INLOGGEN
«»

nog een keertje

gisteren was moederdag
verguld met overjaarse beelden
over liefde voor het kind
bestaat er ook een kinderdag
zwervertjes op straat
waarop men jaagt
slachtoffers van misbruik
en ieder houdt zijn mond
al stinkt het uren in de wind
van seksslaafje tot kindsoldaat
maar ach, ver van mijn bed
denk je?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘nog een keertje’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.