doorslag

Geert Messelis

wat geeft de doodslag
als wat stopt
is doorgeslagen
daarbinnen
zitten darmen in een lijf
die stank en angst verspreiden
wie maakt zielloos
dient het gif
zodat het langzaam spreidt
als vleugels in de nacht
en verdergaat
zonder het weten van wat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-04-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘doorslag’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.