INLOGGEN
«»

reclameboodschap

ik hou niet van die macho
jas over schouder, zonnebril
die kin vooruit
naar een auto kijkt
en zoals meestal met macho's
geen grenzen kent
en alles pakt
gewoon, als naar gewoonte
en vanzelfsprekend
hij lijkt niet erg hybride
hij is maar op 1 doel gericht
want voor meer
is zijn blik te eng
zijn brein te klein

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘reclameboodschap’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.