het weten

godschalk ludo

Het weten
Ik schrijf dit in jammerlijk weten ,
dat we elkaar nooit zullen vergeten.
Soms was het weten even weg,
nooit gepland, daar moet ik steeds aan denken,
maar ook niet wetend hoe we dat terug konden schenken.
Zoals vroeger zal het nooit meer zijn,
dat te weten doet mij echt wel pijn.
Ik weet dat ik je moet laten gaan ,
omdat het moet,
het gaat je goed mijn lieve zoet.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 05-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘het weten’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.