Het Randje

Gethmans-Gedichten

Het randje

Hand in hand stonden ze in het goud gele zand
Zij liep op het randje
Hij hield haar bij d’r handje
Maar bij de volgende sprong ging het
verkeerd
Hij zag een mooie rooie en is hem gepeerd
Hij hield haar niet meer bij d’r handje
Plots kieperde ze over het randje
GP

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gethmans-Gedichten (Actief sinds: 09-08-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het Randje’ van Gethmans-Gedichten zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.