INLOGGEN
«»

De liefde die ik nog niet voel

Rode rozen ,
het bewijs dat ik je zou liefkozen .

Het zou de band steviger maken ,
het "ik hou van jou" schreeuwend van de daken .

Want je voelt vlinders in je buik ,
graag ben ik die hoofdpersoon , maak met flirten bij mij geen misbruik .

Laat me hart geraakt zijn door Cupido jij zwemt nu in die liefdespoel ,
maar ik heb nog steeds niet dat gevoel .

Het gevoel dat ik met jou een leven wil opbouwen ,
kids krijgen en zou trouwen .

Ik heb niet het gevoel dat de liefde me blind maakt ,
je kan niet in me hoofdje kijken wat ik in het verleden ben kwijtgeraakt .

Die liefdes die uit me leven gingen het was ineens uit ,
terwijl we een stel zouden zijn voor altijd maar hun namen afscheid tot hun besluit . .

Maar ooit zal ik die liefde tegenkomen , ja ik heb hoop dat ik het vindt
een zachte bries voelen in de zomer bij een briesje, ja een zomerwind .

Maar tot nu toe kan ik je liefde niet beantwoorden met een ja ,
helaas ik kan het niet beantwoorden zelfs al zou ik een liefdesdeskundige zijn in een dating centra .

Nee ik ga nog even als vrijgezel door ,
als de liefde op me pad komt dan sta ik er en dan ga ik er voor .

Tot die tijd is het wachten ,
ik kom vast wel iemand tegen waarnaar ik zal smachten .
een liefde die mijn verleden en de pijn naar de achtergrond duwt het zou verzachten .

maar boven alles het top 3 rijtje zou hebben , een klik , een vertrouwensband gerelateerd aan loyaliteit ,
iemand waarmee ik wel de hele toekomst samen zou zijn , iemand die ik welkom heet en iemand die mijn leventje verblijdt .

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-07-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Lesley Biest
Actief sinds: 08-07-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De liefde die ik nog niet voel’ van Lesley Biest zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.