Jou eren

Dakoyria

In gewone alledaagse dingen kom ik je nog tegen
Druiven eet ik nu waarvan ook jíj zo erg hield
Soms wel rust mijn oog op t.v.-beelden: voetbal,
enthousiast was je, ja meer dan bezield.....

Al heb ik allang afscheid moeten nemen, te vaak
ben je nog altijd daar; in een gespreksflard en/of
geestige spreuken Nog steeds blijf je zo voelbaar.

Eren wil ik je graag in dát wat positief daaraan was
Eindelijk maar vergeten de hinderlijk nare kanten,
dat moge duidelijk zijn Zo helder als glas!

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jou eren’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.