INLOGGEN
«»

Jouw stilte praat


jouw stilte praat


ik heb de wind
niet eens gevoeld
maar de strakke
aanblik die jij biedt
is magistraal

het dreigend wolkendek
verschiet waar
jouw profiel oprijst
tegen het felle licht
van de brekende bui

zoals cheops torent
in piramide met
magische ruimten
zijn wachters wereld zien
verstil jij in mystiek

omdat jouw stilte praat
met de verste planeten
uit het oneindig heelal
belichaamt je gelaat alles
waar het in ons leven om gaat


wil melker
18/07/2017
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jouw stilte praat’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.