INLOGGEN
«»

Rond een rode maan


rond een rode maan


mag het even
hemel zijn in
je lach en ogen op
het bloemblaadjesfestijn

ze dwarrelen omlaag
in duizend kleuren
golven op de wind
een spectaculair gebeuren

ze kleden jouw
gracieuze vormen
in de haute couture
van de prille lentenatuur

jij bloeit
als nooit te voor
volmaakte schoonheid
in paradijselijk decor

wij zingen dansen
rond een rode maan
nog is het feest niet afgelopen
nachtvlinders laten ons niet gaan


wil melker
09/07/2017
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Rond een rode maan’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.