Nog schaduwde ik

wil melker


nog schaduwde ik


je lach
speelde ondeugend
met alles wat ik had

voorzichtig haalde
jij mijn verborgen
woorden naar boven

belichtte en kleurde
sprak ze warm uit in
een liefdevol omarmen

nog schaduwde ik
gênante verlegenheid
verbaasd over zo open zijn

in jouw vrijheid
eigende ik de stukjes leven
die ik eigenlijk had vergeten

waarvan ik dacht
dat ik ze nog niet of
pas veel later mocht weten

jouw humor heeft mij
de bloemen gebracht die
ik wel wist maar nooit zag


wil melker
27/02/2017
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nog schaduwde ik’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.