INLOGGEN
«»

De eerste date

Een eerste date ,
die ik niet snel vergeet .

Kaarsen aan , mooi tafeltje uitgezocht en gereserveerd ,
met jou een leuke date hebben daarin was ik gemotiveerd .

Je kwam binnen je mooie blonde haren ,
waar ik een poosje naar bleef staren ,
jij die daar binnen liep en zich in het restaurant openbaarde .

Ik glimlachte en groette je, ja gaf je een hand en zei je bent er ,
dicht bij me en niet ver van me vandaan nee gelukkig niet mijlenver .

Ik vroeg of ik zo vrij mocht zijn om haar jas aan te nemen , ik was betoverd door haar .
wat was jij een prachtexemplaar .

Met het praten voelde ik een klik ,
af en toe een romantische blik .

Het moment waarop ik verliefd werd ,
op dat moment draaide ook dat bandje kregen we in het restaurant een soort van concert ,
een concert met de meest romantische muziek ,
Je kon het je wel indenken het was zeer symboliek .

Maar er kwam ook een moment dat je moest gaan ,
de romantische avond was gedaan .

Je wou naar het station de laatste trein pakken , maar eventjes daarvoor stonden we te zoenen op het perron,
een liefde die in dat restaurant begon .

Ik keek je na toen je in de trein stapte ,
Ik die lopend naar me huis nog even naar adem hapte .

Wat was jij een prachtige vrouw ,
in een woord geweldig , ja wauw.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-05-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Lesley Biest
Actief sinds: 08-07-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De eerste date ’ van Lesley Biest zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.